Thursday, February 25, 2016

Komisyen Referral Tone Excel Februari 2016


Selain Jobdirumah, saya juga bergiat secara aktif untuk mempromosikan simkad Tone Excel


Bila saya kata promosikan secara aktif, tak ada la aktif sangat sampai setiap minggu mesti nak kena turun HQ, atau setiap kali ada kesempatan saya akan buka booth. Oh tidak-tidak. 


Saya rasa itu bukan style saya. Saya tak nak buat bisnes dengan cara yang menyusahkan. 


Bisnes Tone Excel ni saya buat secara sambilan dan saya promosikan secara online sahaja ya. Buat secara santai-santai dan relaks sahaja. 


Saya tak nak jadikan Tone Excel macam satu bebanan untuk saya. Saya nak buat dengan cara yang sesantai yang boleh. Biarlah tak banyak mana income macam orang lain, namun apa yang penting, saya ada masa nak buat lain-lain bisnes selain dari Tone Excel ni. 


Saya join Tone Excel pun di saat semua orang dah tahu apa itu Tone Excel. Bukannya pada waktu TE baru nak naik. Jadi, memang agak slow. Ditambah pulak sekarang ni pun ada banyak syarikat telco yang menggunapakai konsep pemasaran yang lebih kurang sama dengan TE. 


Baiklah, saya sebenarnya cuma nak update bayaran komisyen yang saya terima dari Tone Excel. 

 


Blog ni pada asalnya adalah berkisarkan tentang bekerja dari rumah. Memandangkan saya perhatikan yang bisnes Tone Excel ni pun sesuai untuk dijalankan hanya dari rumah, jadi saya rasa baik saya masukkan sekali cerita tentang Tone Excel kat dalam blog ni. 


Saya boleh buat, anda pun dah tentu boleh buat jugak. 


Baiklah, sasaran saya, In Shaa Allah nak dapatkan sekurang-kurangnya sebulan seorang downline sahaja. Dalam masa sebulan ada 30 hari, rasanya ini adalah satu sasaran yang munasabah, kan? 


Baiklah, untuk pengetahuan anda juga, ini adalah hasil usaha pemasaran secara online 100%. 


Saya menggunakan platform yang dibangunkan oleh Team Autodownline. Kalau anda nak tau apa itu team AutoDownline, baca post saya ni. 


Klik: Sistem Autodownline Tone Excel: Apa yang anda perlu tahu tentang TeaM AutoDownLine

Tak kan nak tengok je? 


... dan sampai bila anda nak tengok je? Jom la join saya, untung-untung anda juga yang akan dapat komisyennya. Bukan saya. 


Sistem yang cantik dah disediakan, tinggal anda manfaatkan sahaja sistem ini. 
 

Sambil-sambil buat Jobdirumah, buat jugak kerja lain. Dua-dua komisyen boleh dapat. 

 

Thursday, February 18, 2016

Terbukti! Bekerja dari rumah dengan Bookcafe juga boleh buat duit


Betul la kata Brian Tracy dalam buku beliau, The Psychology of Selling, jika kita bekerja dalam bidang jualan, selagi kita tak dapat sebarang sales, selagi tu kita tak sepatutnya mengalah. 


Masalah paling UTAMA buat jurujual amatur (macam saya ni la...) adalah terlalu cepat menyerah kalah. 


Baru kena reject dah rasa nak give up. 


Buat kerja-kerja pemasaran, tak berjaya untuk dapat sales, terus rasa nak berhenti. Semua ni SALAH. Kita patut fokus dengan apa yang kita mahukan dan terus berikan yang terbaik. 


Kalau apa yang terbaik kita berikan tu masih tak cukup, kita tambah lagi jadi banyak! 


Maka In Shaa Allah, di akhirnya pasti akan terbit komisyen-komisyen yang best dari usaha ini. 


Ini antaranya: 

 

Komisyen ini adalah sebagai isyarat, bahawan selagi kita percaya dengan apa yang kita buat, kita percaya dengan diri kita, kita percaya kita mampu mencapainya, GANJARANNYA PASTI ADA.


Ini hanya sebagai permulaan. 


Teringat saya satu ketika dulu, masa saya baru mula-mula nak buat Jobdirumah. Tahap kesusahannnya lebih kurang macam ni la. 


Sekarang ni Alhamdulillah. Setiap bulan boleh dapat income dari Jobdirumah. Kalau saya give up masa saya rasakan seolah-olah ianya terlalu sukar, mungkin sampai sekarang saya masih seorang yang tak punya apa-apa. 


Ok la. 


Hari ini, jobdirumah saya tetap buat macam biasa. 


Income dari bookcafe pulak adalah penambah perisa! 


Yummy! Sedap. 

 
 

Sunday, February 7, 2016

Bayaran Komisyen Sebanyak RM200 Dari Jobdirumah Bagi Bulan


Blog ni saya tulis untuk berkongsi kepada para pembaca sekalian yang masih lagi satu program yang boleh membantu kalian untuk buat duit dari rumah. Sama ada anda ingin memilih untuk bekerja dari rumah atau pun berniaga dari rumah.  


Kedua-dua cara ini, adalah cara yang proven untuk buat duit dari rumah. 


Ya, anda boleh buat duit sebagai seorang pelabur yang hanya menjalankan operasi dari rumah sahaja. Namun, bukan semua orang ada ilmu kewangan yang bagus untuk menjadi pelabur yang sentiasa dapat buat untung. 


Pasaran saham atau pasaran forex misalnya, adalah pasaran yang sangat bahaya dan anda berisiko untuk hilang duit daripada buat duit. Kalau anda cuma tau sikit-sikit, atau setakat cuma ada basic, kebarangkalian untuk anda hilang duit adalah sangat tinggi dalam pasaran yang saya sebutkan tu tadi. 


Berbeza halnya dengan bekerja dari rumah. 


Kita buat kerja. Siapkan kerja, hantar kepada majikan, dan terima bayaran. Itu sahaja. 


Ataupun kalau nak buat duit seperti seorang peniaga, begitu la lebih kurang kaedahnya. 


Fokus pada kerja-kerja pemasaran. Kalau takut rugi, guna sahaja kaedah pemasaran PERCUMA. 


Tulis blog. Kumpul prospek menggunakan sistem autoresponder dan sebagainya. 


Saya buat begitu, dan Alhamdulillah ini adalah hasilnyhttp://www.sabreehussin.com/apa-untungnya-dengan-menjadi-ahli-jobdirumah/a. 

 

Erm... tak ada rahsia, dan tak ada sebarang perkara ajaib yang saya lakukan. 


Saya join jobdirumah dan saya promosikan program ini kepada yang memerlukan panduan ini.  


Anda pun boleh lakukan. 


Klik sini sekarang untuk join jobdirumah. 





 

Friday, February 5, 2016

Program Affiliate dari Involve Asia membantu anda buat duit tambahan hanya dari rumah


Jana pendapatan tambahan yang lumayan setiap bulan selain daripada duit daripada gaji yang diberikan oleh majikan.... Ah... siapa yang tak syok? Dan siapa pulak yang tak mahu?


Nah... Sila buat pendaftaran menggunakan borang ini. Isi dengan selengkapnya, dan anda dah boleh mula jana pendapatan menerusi platform yang dibangunkan oleh pihak Involve Asia. 


 

Ini bukan satu penipuan atau program yang entah apa-apa. Ini adalah program affiliate. 


Dengan menyertai program ini, anda berpeluang untuk kuasai pasaran dengan menjual barang-barang yang memang ada banyak permintaan di laman web lazada, zalora dan sebagainya. 


Saya juga sedang giat mempromosikan produk-produk ni semua. In Shaa Allah, benda yang baik, kita kongsikan, supaya lepas ni lebih ramai yang boleh jana pendapatan tambahan. 


Saya tak kata ini adalah cara cepat untuk buat duit online pada tahun 2016 ni, namun dari pemerhatian saya, ini adalah cara yang memang berpotensi untuk bantu anda keluar dari masalah kewangan yang membelenggu dan menghimpit tu. 


Ok dah... 


Tak mau buang masa banyak sangat. Daftar sekarang sebagai ejen pemasaran Involve Asia disini dan mula buat duit online sekarang. 


Go promote something and make money now!


Saya sedang mengumpul komisyen sekarang. Ini bukti komisyen yang sedang meningkat naik di dashboard saya. Anda bila lagi? 

 


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...